Om os

Mimosa By Pottehaven tilbyder blomsterdekorationer til enhver smag og enhver lejlighed. Fra brudebuketter, værtindegaver og sammenplantninger til kranse og båredekorationer.

Vores sortiment indeholder også krukker, skjulere, lysestager og lanterner samt vin, chokolade og gavekurve med eksklusive lækkerier. I vores daglige arbejde har vi altid fokus på to ting: Kvalitet og trends

Kvalitet, fordi vi vil være sikre på, at vores kunder får de bedst mulige varer. Alle medarbejderne i butikken er faglærte, og vi indkøber kun blomster og planter fra velanskrevne leverandører. Det samme gælder vores specialiteter, som alle er nøje udvalgt af os personligt.

Trends, fordi vi lægger vægt på at følge med i, hvad der rører sig inden for design og interiør. På den måde kan vi hele tiden tilbyde nye farver og stilarter, samtidig med at vi holder fast i de klassiske designs. Vi skifter regelmæssigt udstillingen i butikken, og du er altid velkommen til at komme forbi for at få ideer og inspiration.

Find os ved sygehuset i Hjørring.

Åbningstider:

Mandag-fredag 9.00 – 17.30

Lørdag 8.00 – 14.00

HUSK – Vores 24*7 butik med selvbetjening er åben hele døgnet. Du finder butikken i den lille træbygning bag vores normale butik.