“REBEL.LIA” TINTO SUPERIOR DOP UTIEL-REQUENA ØKO & VEGAN

90,00 DKK

Ryd

(kun bogstaver og tal)

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Vingård: Bodegas Vegalfaro, Valencia

Område: DO Vino de Pago (Utiel-Requena)
Region: Valencia
Vintype: Tør rødvin
Årgang: 2020
Alkohol: 14%
Indhold: 75 cl
Druer: 65% Tempranillo, 35% Garnacha Tintorera
Fadlagring: 3 måneder på egetræ

Om vinen:

“Rebel.lia” er en behagelig, krydret og rund vin fra Valencia i Spanien.
Vinen har en flot kirsebærrød farve med lilla undertoner.
I duften finder du røde frugter, vilde urter og ristede noter fra fadet. Smagen er frisk og frugtig med noter af blomme, kirsebær og brombær, den har behagelige tanninger og en god eftersmag.

Om vingården:

Vil du have høj kvalitet og velsmagende vin til snusfornuftige priser, så skal du smage vinene fra vinmanden Rodolfo Valiente, som driver Bodegas Vegalfaro i vinområdet Utiel-Requena i højlandet vest for Valencia i det sydøstlige Spanien.

Vegalfaro har ca. 60 hektar vinmarker og dyrker alt økologisk. Vinmarkerne ligger 700 meter over havet og klimaet er kontinentalt med varme somre og kølige vintre.

I 1999 overgik vingården til at tappe deres egne vine under Vegalfaro-navnet. Tidligere blev vinen blot solgt som bulkvin til kooperativer. Kvaliteten er hævet betragteligt over de seneste år, og Rodolfo får mange medaljer, høje points af vinanmeldere og flotte omtaler af sine vine. I dag er hele produktionen endvidere økologisk og vegansk certifisceret.

Vinen ”Rebel.lia” er formentlig én af Spaniens allerbedste økologiske vine til prisen, som ofte opnår 90-97 points hos diverse anmeldere, både nationalt og internationalt.